Hovedårsagen til de fleste sygdomme.

Hovedårsagen til de fleste sygdomme.

Hovedårsagen til mange sygdomme er akkumuleringen af sure toksiner og urenheder og syre  i dit blod. Hvordan kan du forblive sund, når blodet i din krop er fyldt med giftigt affald?
Hijamah fjerner dette uønskede og skadelige blod og forbedrer ydeevnen af dine kropsorganer. Med renset blod, der strømmer i din krop, kan du forhindre sygdom og komme hurtigt tilbage, hvis du er syg. Virkningen af denne rensebehandling er ret synlig efter nogle få behandlinger som mærkbar forbedring i ens hud.

Forbedret blodcirkulation

Dit helbred er afhængig af blod- og kropsvæsker, som f.eks. Hormoner og lymfevæske. Din krop lider meget, hvis strømmen af disse væsker bliver stagneret. Hijama udtrækker det overbelastede blod og øger blodcirkulationen og plasmaet. Det afhjælper alle sygdomme og lidelser forbundet med blodsufficiens. Når blod når alle dine organer korrekt, er dine kropsfunktioner bedre regulerede, og du føler dig sundere.

Bedre immunitet

Hijama styrker kroppens modstand mod sygdomme ved at forbedre dit immunsystem. Det starter den defensive mekanisme i din krop. Når der laves små snit på huden, aktiveres de defensive celler for at helbrede det kludede område. Dette forbereder din krop til at bekæmpe sygdomme og forhindrer dermed sygdomme.

Smertelindring

En af de største fordele ved Hijama er at reducere smerter og stivhed i muskler og sener. Det fjerner stagneret blod fra ubehagsområdet og øger strømmen af afgiftet blod, hvilket gør det muligt for friske næringsstoffer og ilt at nå disse områder og giver øjeblikkelig lindring. Dette resulterer i øget elastisitet i dine muskler og bedre ydeevne af organer.

Regulering af kropssystemer

Der er uendelige fordele ved Hijama. Udførelse af Hijama på de tilsvarende punkter på kroppen bruges til at behandle lidelser som lever- og nyresygdomme, åndedrætssygdomme, fordøjelsessygdomme og nogle gynækologiske lidelser. På grund af dets styrkende og stimulerende effekter er det blevet brugt med succes til at regulere kroppens systemer og behandle flere tilstande. Hijama kan fjerne hovedpine, rygsmerter, arthritis, skader, astma, cellulite, træthed, anæmi, depression og følelsesmæssige problemer, atrofi, ischias, forkølelse og influenza, hudproblemer, blodtryk, menstruationsproblemer hos kvinder, vægttab, infertilitet, forstoppelse, diarré og mere.

Hijama er ikke kun gavnlig i denne verden, men har også uendelige himmelske belønninger. Profeten ﷺ udførte denne behandling mange gange og betragtede den som den bedste form for lægebehandling. Dette alene er nok grund til enhver sand troende at udføre denne handling.