9 ting du bør vide om Hijama Cupping Therapy

Hijama cupping er en forglemt sunnah praksis, og er stærkt anbefalet af profeten Muhammad (fred og velsignelser være over ham) og tilbyder mange sundhedsmæssige fordele.

Forudsætningen for islamisk medicin er tro på Allah, den ophøjede og vide at
helbredelse kommer kun fra ham, og at der er en kur mod enhver sygdom.

“Der er et middel for enhver sygdom, og når midlet anvendes på sygdommen, er det helbredt med Allahs st tilladelse.” (hadith.)

I islam er sundhed en meget vigtig del af livet, og der lægges stor vægt på det.

Fortalte Ibn `Abbas: Profeten sagde:» Der er to velsignelser, som mange mennesker mister: (De er) Sundhed og fritid for at gøre godt. “(Sahih al-Bukhari 6412)

Spørgsmålet er, giver vi vægt på vores liv eller tager tid til at lære om de naturlige retsmidler, som profeten ﷺ har fortalt os om?

Glemt Sunnah
Hijama Cupping Therapy er en islamisk, naturlig, holistisk, helbredende terapi. Desværre er det en “glemt sunnah”, der er blevet slettet fra vores værdifulde historie på grund af moderne medicin og kirurgi. Vi skal genoplive og etablere denne praksis af profeten Muhammad ﷺ. Vi skal styrke muslimer til at være stærke, sunde og rejse sig igen. Som muslimer skal vi gentage os selv som ledere inden for medicin og sundhed, ligesom vi var i den islamiske videnskabs gyldighedsperiode.

Her er de top 10 ting, du bør vide om hijama cupping terapi:
. 1.” Hijama Cupping Therapy er en Sunnah
Natten til miraj oplevede vores elskede profet Muhammad (fred og velsignelser over ham) mange dybtgående signifikante begivenheder. Han fløj på en bevinget hest (al-Buraq) fra Makkah til Jerusalem, ledsaget af englen Jibreel. Han bad med mange andre profeter, opstiget til de højeste af de syv himmel, fik gave af fem gange daglig bøn og prædik af trosbekendelse af Allah den ophøjede.

Blandt alle disse fantastiske mirakler beordrede Allah den Ophøjede også englene til at instruere profeten Muhammad (fred og velsignelser være over ham) for at etablere hijama cupping terapi;
Abdullah B. Abbas (ra) berettede, at:
Profeten ( S.A) sagde”
Under miraj rejsen, hver gang han så en gruppe engle fik profeten (s.a )at vide at han skulle beodre sin ummah til at få lavet hijama .
(Ahmet ibni Hanbel Hüsned. Alis Nasife et-tâc,III , 203) .
saheeh sunan ibn maajah 3477).

. “2.”Det bedste af medicin”
Hijama blev erklæret det bedste af medicin af profeten Muhammad (fred og velsignelser være over ham) sammen med koranen.

Han (fred og velsignelser være over ham) sagde: “Cupping er den mest hjælpsomme procedure for mennesker at helbrede sig selv.” (Sahih al-Bukhari º5357)

3. Andre kulturer praksis Cupping Therapy, også
Cupping terapi er blevet praktiseret i århundreder globalt. Den første dokumenterede medicinske tekst blev fundet i 1550 f.Kr. i Egypten. Cupping blev også opdaget i Kina for mere end 5000 år siden og er stadig praktiseret til denne dag. Det blev almindeligvis praktiseret i det romerske rige, det islamiske imperium, Europa, Rusland, Centralasien, Sydasien og USA. Det var meget populært i middelalderen og i det 18. og 19. århundrede i Europa. Lige nu er det mest populært i Kina, Finland, Rusland og mange muslimske flertalslande.

. 3.”Andre kulturer praksis Cupping Therapy, også
Cupping terapi er blevet praktiseret i århundreder globalt. Den første dokumenterede medicinske tekst blev fundet i 1550 f.Kr. i Egypten. Cupping blev også opdaget i Kina for mere end 5000 år siden og er stadig praktiseret til denne dag. Det blev almindeligvis praktiseret i det romerske rige, det islamiske imperium, Europa, Rusland, Centralasien, Sydasien og USA. Det var meget populært i middelalderen og i det 18. og 19. århundrede i Europa. Lige nu er det mest populært i Kina, Finland, Rusland og mange muslimske lande.

. 4.”Cupping Terapi vs Hijama
Cupping terapi er navnet på selve proceduren selv. Et vakuum er skabt i en kop og placeret på kroppen. Dette vakuum forårsager et negativt tryk og trækker musklerne ind i koppen og trækker derfor blodet til det kuppede område. Dette kaldes “tør cupping”. Derefter fjernes koppen for at lave en masse små 1mm snit i samme område, før du sætter koppen på igen. Dette trækker ud det giftige blod, syrer og overskydende væsker fra kroppen. Dette er kendt som vådt eller blodcupping.

Men hvad der er forskellen hijama er det religiøse og åndelige aspekt af øvelsen. “Hijama” er den islamiske version af cupping terapi. Muslimer udøver hijama cupping terapi, i overensstemmelse med profeten ﷺ. Det betyder, at patienten og udøveren burde have gjort deres ablutions (wudu) og skulle recitere koran under hijama-proceduren.

. 5.”Hijama returnerer kroppen til en normal tilstand
“Hijama” på arabisk betyder bogstaveligt “at suge” og at “vende tilbage til en normal tilstand” af intern balance. Det hjælper i sidste ende kroppen med at skabe balance, et sundt alkalisk miljø ved at fjerne surhedsgrad. Dette løser ethvert problem, som kroppen har, ved at bringe det til sin normale tilstand. Hijama cupping terapi er en holistisk, super kraftig detox, der fjerner giftigt og stagnerende blod fra din krop. Det udviser negative, usunde elementer fra kroppen og giver det mulighed for at genopfylde sig selv.

Profeten (fred og velsignelser være over ham) sagde: “Den bedste behandling er hijama cupping; det fjerner blod, lette ryggen og skærper synet. “(Sunan al-Tirmidhi º3053)

. 6.”De medicinske fordele er veldokumenterede
Hijama cupping er en fremragende form for forebyggende og helbredende terapi. Nedenfor er nogle af de måder, hvorpå cupping hjælper:

Forstærker kredsløbs- og immunsystemerne
Renser og afgifter kroppen
Behandler sygdom og slapper af patienten
Smertelindring
Fertilitet
Hijama er også nyttig til behandling af mange muskulære, skelet-, neurologiske, immun-, kardiovaskulære, respiratoriske, fordøjelses- og urinproblemer.
Nogle af dens fordele blev fremhævet af profeten Muhammad (fred og velsignelser være over ham):

Ibn Umar rapporterede, at Allahs sendebud (fred og velsignelser være over ham) sagde: “Hijama cupping på tom mave er bedst. Det øger intellektet og forbedrer hukommelsen. Det forbedrer hukommelsen til den ene memorisering …. “(Sahih; Sunan Ibn Majah º3488).

. 7.”Det virker på et følelsesmæssigt niveau, også
Islamisk medicin er holistisk og arbejder på niveauerne af sind, krop og sjæl. Hijama cupping terapi er en mindre kirurgisk procedure, der har umiddelbar fysisk effekt. Det tjener dog også til at lindre, mentale, følelsesmæssige, åndelige og metafysiske spørgsmål. Det er meget afslappende og fjerner angst og depression. Ifølge ibn Al Qaiyum havde profeten Muhammad (fred og velsignelser over ham) haft Hijama udført på hans hoved for at fjerne sort magi, som var blevet kastet på ham;

Ibn al-Qayyim (må Allah være barmhjertig over ham) nævner, at Budbringeren (fred og velsignelser være over ham) blev cupped på hans hoved, da han var ramt af magi, og at det er af bedste kurer for dette, hvis det udføres korrekt. [Zad al-Ma’ad (4 / 125-126)]

. 8.”Der er Sunnah punkter på din krop
De traditionelle Sunnah-punkter for hijama-terapi er på den øvre del af ryggen, som hovedsageligt retter sig mod hjertet, lungerne, hjernen og rygsøjlen. Alle er store fundament for optimal sundhed.

“Hijama cupping bag på nakke behandler 72 sygdomme” (indsamlet af al-Tabarani)

Hijama renser de blokerede arterier og årer.

Anas r.a fortæller, at profeten (fred og velsignelser være over ham) plejede at få hijama cupping gjort på venerne på siden af nakken og over ryggen. (Sunan al-Tirmidhi)

. 9.”Der er ideelle tider til at gøre det
Hijama cupping er både et forebyggende og helbredende middel. Det anbefales, at du har en hijama detox, og brug derefter hijama som en form for vedligeholdelse 2-4 gange om året, hvis du er sund. Hvis du har alvorlige medicinske tilstande, kan det udføres oftere. Det er bedst at have hijama udført på “Sunnah Days” ifølge Hadith:

“Den, der udfører Hijama cupping i den 17., 19. og 21. dag (af den islamiske månens måned), så er det en kur for enhver sygdom.” (Sahih; Sunan Ibn Majah º3861).

www.hijama.dk